AJUDA

Per poder fer servir totes les funcions de MERCAVIT, primer t’hauràs de registrar i després hi podràs accedir a través del teu nom d’usuari.

Clicant a EL MEU COMPTE podràs accedir a tots els apartats d’administració del teu perfil d’usuari.

Per publicar un anunci ho hauràs de fer a través de l’enllaç PUBLICAR UN ANUNCI a la capçalera de la web o a través del taulell d’administració personal (EL MEU COMPTE).

Els anuncis poden ser ofertes (vendre alguna cosa) o demandes (buscar alguna cosa que us interessi). Això ho haureu de seleccionar en el moment de redactar l’anunci amb la pantalla corresponent, a l’apartat CATEGORIA.

Per tal que el vostre anunci sigui atractiu i desperti l’interès d’altres usuaris, us recomanem que feu la redacció el més acurada i precisa possible oferint tot tipus de detalls i informacions que puguin ser determinants de cara a un interès per part d’un altre usuari/a i procureu omplir tots els camps que es presenten a la pantalla de captura de dades.

Una vegada redactat l’anunci, tindreu la possibilitat de editar-ho tantes vegades com desitgeu (per corregir-lo, ampliar informació, etc.) o esborrar-lo. Si tot ho veieu correcte no caldrà fer res més i ja podreu tornar a la pantalla d’inici i podreu veure el vostre anunci al llistat d’ÚLTIMS ANUNCIS. Recordeu que si per a qualsevol qüestió voleu modificar l’anunci o simplement esborrar-lo perquè el voleu retirar, haureu d’anar a la pantalla d’administració del vostre perfil, buscar l’opció ELS MEUS ANUNCIS, seleccionar-lo i llavors el podreu editar o simplement esborrar definitivament.

Qualsevol ajuda addicional que pugueu necessita no dubteu d’enviar-nos un correu a info@mercavit.com