QUÈ ÉS MERCAVIT?

MERCAVIT és un portal d’anuncis exclusivament adreçat als professionals del sector vitivinícola, que facilita el contacte entre diferents operadors amb la finalitat de comprar o vendre productes i maquinaria que intervenen en el procés de producció del vi.

Aquest portal és obert a tothom, és a dir, tots els visitants que hi accedeixin podran veure els anuncis que s’hi ofereixen, però només aquells que es registrin podran accedir al servei de publicació d’anuncis.

Els usuaris registrats faran servir un pseudònim (àlies o nickname), de manera que quedarà amagada la seva identitat real per preservar la seva identitat. El contacte entre dos usuaris registrats, en el cas de que existeixi un interès per algun dels anuncis publicats, es farà mitjançant una eina de correu intern pròpia del portal i només una vegada en contacte entre ells podran intercanviar tot tipus d’informació de caràcter privat, sense que aquesta informació transcendeixi més enllà de la comunicació privada entre ells dos.

Important a destacar que MERCAVIT no intervé en cap moment en cap aspecte de la negociació de la compra-venda, ni és partícip de cap comissió. MERCAVIT només és una eina que facilita la publicació d’anuncis i el contacte entre usuaris registrats.

La publicació dels anuncis es fa des del taulell d’administració del perfil de l’usuari a la opció “publicar un anunci”, on es desplegarà la pantalla de recollida de dades per a la redacció i publicació final. A la mateixa pàgina es podran gestionar totes les opcions d’administració del perfil.

Per a qualsevol consulta relacionada amb el funcionament de MERCAVIT, ens podeu enviar un e-mail a info@mercavit.com.